27.04.2014

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

Kaster meg ut i bloggverden igjen med noen bilder fra en ganske fin tur jeg og Luri var på i dag. Det er med glede jeg kan fortelle at det går ganske så ålreit med meg for tiden. Har kvittet meg med mye dritt i det siste, og forsøker å fylle dagene med friske aktiviteter. Kroppen er kvikkere, og hodet henger med meg bedre enn det har gjort i vinter. Er litt glad for at menneskene rundt meg aldri gir meg opp, selv om jeg har dager hvor jeg er fullstendig trøstesløs og nekter å gå ut døra. Vanligvis, sånn de siste årene har jeg skrevet mye de dagene jeg sitter inne for meg selv, men nå har jeg null inspirasjon til slikt. Det er litt trist, fordi jeg liker å formulere meg med ord og få de nedskrevet - og nettopp dele de med andre. Kanskje har jeg ikke hatt plass til det i livet mitt de siste månedene.. vet ikke helt. Uansett så er jeg ferdig med å ligge å grine over akkurat det, selv om jeg så absolutt misliker det å være tom for ord. Framover tenker jeg at jeg skal fortsette med blogginga, legge ut bilder, vise venner og familie at jeg engasjerer meg i noe her i livet. Jeg tror jeg vil ha godt av det, og burde nok kaste fra meg de tankene jeg har om at jeg kun er søppel for omgivelsene. Håper jeg fortsatt har noen lesere igjen her da, for fine kommentarer er god næring, ikke sant?

 

Håper dere har det bra, og at alle holder hodet over vannet og kjenner at årstiden vi går inn i nå gjør ting litt lettere i hverdagen!

 

Vi blogges!

 

 

 

5 kommentarer

Line

27.04.2014 kl.20:47

Godt å se at du skriver litt igjen Marianne :) Også VELDIG godt å høre at du føler deg bedre! :)

Stooor klem fra meg!! <3 <3 <3

PS: Håper vi sees på fredag ;)

Marianne

27.04.2014 kl.21:06

Thank You Line! Ja satser stort angående fredagen :) Snakkes nærmere. Klemmer :)

Ane

30.04.2014 kl.12:51

Hei :)

Kjekt å lese blogginnlegg igjen:) fine bilder også. Sender deg en klem <3

Marianne

07.05.2014 kl.20:05

Ane: Takk :)

Sham

19.05.2014 kl.04:16

Hei vakre Marianne! <3

Så utrolig godt å se bildene av deg og lese at du har det bedre! Det virkelig gledet meg å lese innlegget ditt!!! :D :D

Virkeligheten er ikke alltid like ille som vi gjør den til inni hodene våre - ingen gir deg opp, ingen har grunn til å gjøre det! Savner tekstene dine på dikt.no!

Kom tilbake snart da.. <3 :)

Håper du får noen suuuper duupre fine og varme dager og masse energi av sola og får mye inspirasjon til å skrive igjen! Håper på alt det BESTE for deg!

Gode hilsner og klemmer fra Sham <3<3

Marianne

11.06.2014 kl.14:45

Takk Sham <3 Godt å høre fra deg, veldig lenge siden sist ja. Håper inspirasjonen og motivasjonen til å skrive igjen kommer tilbake snart. Håper du har det bra vennen :)

Skriv en ny kommentar

Marianne

Marianne

28, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen! Skriver usammenhengende om livet på godt, og jævla vondt. Kanskje du finner noe du kan like, muligens ikke - uansett forsøker jeg skrive ned motiverende ord for meg selv, og har troen på "the power in the written word" Legger litt sjel i alt jeg skriver, og alle bilder er tatt av meg. Lurer du på noe som ikke egner seg i kommentarfeltet kan du kontakte meg på mail: Marianne_hal@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits