Finn roen!

 

Jeg fikk kopi av tre sider fra ei bok behandleren min har. Jeg har aldri hatt trua på det å lese seg bedre, men dette var faktisk noe som sank litt inn et sted. Skal fortelle mer om denne boken, og strategiene her når jeg har jobbet litt mere med den, og kan vise til kildene. Men det er noen få ord jeg synes jeg kan dele med dere, noe som selvsagt kun er relevant for de med tankeforstyrrelser og generell uro e.l..

  • Oppsøk et et trygt sted i tankene dine, der du har gode minner
  • Eller oppsøk et fantasisted, der du kan ha det godt
  • Si høyt til deg selv at "Det er trygt nå" "Det vonde er over" "Jeg/vi har overlevd!" 

 

Som sagt er dette gode råd fra ei bok, som jeg ser frem til å jobbe videre med. Mitt forrige innlegg var forferdelig sørgelig, og slettes ikke noe jeg liker å ha på bloggen min, men dog lar jeg være å slette det, fordi; sagt er sagt! Jeg overlevde også denne nedturen, som det så riktig kalles, for ja - jeg har plagdes litt med meg selv den siste tiden. Ser på en måte mønstrene i det nå som årene går, (har vært 28 år i en halv time nå, btw) det at jeg får depresjon ved overgangene til hver årstid. Men når årstidene først setter inn, da setter jeg også inn "støtet", og hiver meg på bølgen med tente lys, varm melk med honning, ei god lydbok... og nå, noe nytt på behandlingsfronten.

 God høst!

 

2 kommentarer

Line

06.09.2013 kl.00:58

Ikke så dumme de tingene du skriver der nei.

Har selv fått slike råd ifra behandlere. Særlig det med å finne en trygg plass inni hodet, gjerne ifra barndommen o.l.

-Ooooog : Gratulerer så masse med dagen vennen!! :)

Stor bursdagsklem fra meg! <3

Marianne

06.09.2013 kl.01:03

Takk, Line <3

Skriv en ny kommentar

Marianne

Marianne

28, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen! Skriver usammenhengende om livet på godt, og jævla vondt. Kanskje du finner noe du kan like, muligens ikke - uansett forsøker jeg skrive ned motiverende ord for meg selv, og har troen på "the power in the written word" Legger litt sjel i alt jeg skriver, og alle bilder er tatt av meg. Lurer du på noe som ikke egner seg i kommentarfeltet kan du kontakte meg på mail: Marianne_hal@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits