Happy bunny in the morning!

Jeg er blitt tante til ei lita jente med navn Buffy. Jeg forguder alle mine tantebarn, men denne niesa har bodd hos meg ei stund nå. Hun er den første jeg vier min oppmerksomhet til hver morgen. Skal ha høy og mat og friskt vann, for så og slippes ut av buret for sosial stimulans - med meg! Det som trekker fram et særdeles kresent smilebånd hos meg så tidlig, er når hun har vært ute noen minutter - kommer opp på sofaen og lager show for meg. De første dagene jeg hadde henne her skvatt jeg litt når hun satte igang, ringte og spurte om det var vanlig adferd! Jada, det betyr at hun trives og finner tilværelsen spennende og trygg. Deler dagens show med dere, og den lille bommelommen på slutten er jo bare sjarmerende. Må nevne at matmor pleier å ha bleie på henne, men jeg mestrer ikke få den på henne da hun vrir og vrenger seg unna. Men stort sett så har hun ikke problemer med bleia, og det er jo flott for oss barnløse at vi kan gå på butikken og røske med oss bleier og føle oss som stolte og hektiske mødre. Huff.. nå har Buffy vekket diverse ønsker her, de grunnleggende nødvendigheter for videre eksistens av vår sivilisasjon..

 

 

 

 


video:dscn2282

3 kommentarer

Line

21.05.2013 kl.18:33

Så søt :)

Ian

22.05.2013 kl.00:33

So funny!! I never thought bunnies could be so... catlike ;).. Playful and cuddly!! Nice pet you got there :)

Marianne

22.05.2013 kl.12:59

Ja hun er så skjønn :) Yeah, Ian, I've never seen a rabbit like this before. She is great company, especially when she acts like this :)

Skriv en ny kommentar

Marianne

Marianne

28, Trondheim

Hei! Velkommen til bloggen! Skriver usammenhengende om livet på godt, og jævla vondt. Kanskje du finner noe du kan like, muligens ikke - uansett forsøker jeg skrive ned motiverende ord for meg selv, og har troen på "the power in the written word" Legger litt sjel i alt jeg skriver, og alle bilder er tatt av meg. Lurer du på noe som ikke egner seg i kommentarfeltet kan du kontakte meg på mail: Marianne_hal@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits